Проект: Как да си намерим работа

За проекта

Проект: "Как да намерим работата на мечтите си?"

Този проект е създаден за смелите и целеустремени хора със силно желание да докажат на себе си и всички останали, че могат да "заработват пари". Могат да намерят работата, за която са мечтали.

Преди време биха казали че това са общо взето хората до 30 години.  Защо 30? Отговорът би бил прост - през миналия век най-важните събития в живота ни се случваха до 30 години. Именно до 30 годин човекът на миналото столетие търси, иска и доказва себе си. А след "Христовата възраст" ритъмът на живот малко или много се успокоява и човек започва да надгражда постигнатото до този момент. Така беше преди години...

През новото хилядолетие, години на икономически бум и технологични чудеса, все по-често се срещат хора, които и след тридесет не губят и капка от желанието си да се развиват, "заработват пари", стремят се към върховете, главите им са пълни с идеи и при никакви обстоятелства не се предават на "възрастта".

И ако нашите родители обикновено имаха най-много 3 или 4 работни места през цялия си трудов стаж, то сега е нормална практика хората да сменят работата си всеки 4-6 години, търсейки нови възможности за развитие и по-добро заплащане. И в този процес - възрастта е без значение.

Така, че този проект е за всички, които търсят мечтаната работа и искат да постигнат много в живота си.

Добре дошли! Да се залавяме за работа!

 Как да намерим работата, която ни прави щастливи?

Share and Enjoy

  • Twitter
  • Add to favorites
  • Email
  • LinkedIn
  • Facebook